Hotell i Sorrento

Staden Sorrento med omnejd är ett av Italiens mest populära resmål för turister från hela världen. Få platser i Italien, om inte hela Europa eller till och med hela världen, är så vackra som kusten utanför Sorrento i Neapelbukten. I Sorrento finns därför mängder av boendealternativ. Här finns allt ifrån gemytliga värdshus till lyxhotell. Här listar vi tre lite finare hotell i Sorrento. Dessa hotell är utvalda utifrån faktorerna läge, service och atmosfär.

Grand Hotel Capodimonte

grand-hotel-capodimonteCapodimonte är italienska för bergets huvud och det är ett namn som passar alldeles utmärkt in på Grand Hotel Capodimonte i Sorrento. Från hotellet har man en oslagbar utsikt över Neapelbukten och Vesuvius. Samtidigt är det bara några minuters promenad till huvudgatan i Sorrento. Servicen är också utmärkt. Rummen är stora och rymliga och en hel del av dem har en fantastisk utsikt. Frukostbuffé ingår självklart i priset. Atmosfären kan man heller inte direkt klaga på. Grand Hotel Capodimonte är ett exklusivt hotel där personalen gör allt för att gästerna ska trivas.

Se priser, bilder och tillgänglighet >>

Hotel Continental

hotel-continentalHotel Continental är ett annat utmärkt hotell i Sorrento med en storslagen utsikt över Neapelbukten. Vesuvius och Neapels ljus är synligt från många av hotellrummen och de gemensamma ytorna. Detta fyrstjärniga hotell fullständigt osar klass på alla sätt och vis. Till exempel går inredningen i marmor och exklusiva träslag. Servicen går inte att klaga på. Hotel Continental är faktiskt ett av de hotell i Sorrento som genomgående får toppbetyg för service. Ett ord som ofta nämns i kundomdömena är ”vänlighet”. Hotel Continental är helt enkelt ett hotell där gästernas behov och önskemål alltid sätts i främsta rummet. Till Sorrentos stora torg Piazza Tasso är det bara cirka 10 minuters promenad.

Se priser, bilder och tillgänglighet >>

Parco dei Principi Wellness Hotel

parco-dei-principiFör lite extra lyx kan man slå till på en hotellnatt eller två på femstjärniga Parco dei Principi Wellness Hotel. Detta hotell ligger precis vid havet, i en privat park cirka 20 minuters promenad från Sorrentos centrum. Med en egen strand, rum med panoramafönster och balkonger med utsikt över Neapelbukten, två restauranger, ett fullutrustat gym, med mera, kan man verkligen få en storslagen hotellupplevelse på Parco dei Principi Wellness Hotel.

Se priser, bilder och tillgänglighet >>