CategoryUSA

Lyxiga hotell i Washington

st-regis-hotel-washington

Det saknas inte direkt möjligheter att ta in på ett riktigt lyxigt hotell i Washington. Som USA:s huvudstad har Washington en mängd lyxiga hotell som riktar sig till såväl diplomater, affärsmän och politiker från hela världen. Om du vill frottera dig med gräddan av världens dignitärer samtidigt som du får en hotellupplevelse av toppklass kan du välja något av de tre lyxiga hotell i Washington du ser nedan.

Sevärdheter i Washington DC

memorial-washington-dc

Vissa städer i vä

rlden har fler sevärdheter än andra. USA:s huvudstad Washington är en av dessa. Oavsett om du har läst Dan Browns bästsäljare Den förlorade symbolen eller inte har du säkert en viss kännedom om att Washington fullkomligt kryllar av sevärdheter. Här är fem sevärdheter du inte får missa vid ett besök till huvudstaden.

Därför ska du resa till Washington DC

washington dcAtt resa till USA är något som blivit mer och mer populärt bland oss svenskar de senaste åren. Den mycket försvagade amerikanska dollarn är en stor anledning till detta. Att flygkommunikationerna ständigt blir bättre är en annan. De flesta som har gjort en weekend-resa till USA de senaste åren har haft siktet inställt på The Big Apple, New York, men på sistone har en del besökare även upptäckt en del av de andra storstäderna på den amerikanska östkusten. Huvudstaden Washington är en av dessa.