Lyxiga hotell i Washington

st-regis-hotel-washington

Det saknas inte direkt möjligheter att ta in på ett riktigt lyxigt hotell i Washington. Som USA:s huvudstad har Washington en mängd lyxiga hotell som riktar sig till såväl diplomater, affärsmän och politiker från hela världen. Om du vill frottera dig med gräddan av världens dignitärer samtidigt som du får en hotellupplevelse av toppklass kan du välja något av de tre lyxiga hotell i Washington du ser nedan.

St Regis Hotel Washington

Om det vore möjligt att ge ett hotell fler än fem stjärnor skulle St Regis Hotel i Washington ligga bra till för en extra stjärna. Det finns inget med det här hotellet som inte fullkomligt osar superlyx och exklusivitet. På hotellet, som öppnades 1926, har tusentals världskändisar bott genom åren. Vart och ett av de 175 hotellrummen är utrustat med all tänkbar lyx. Bar, restaurang och gym finns givetvis på hotellet. För en extra kostnad kan du få tillgång till en personlig butler. En välfylld minibar och mängder av exklusiva gratisprodukter från Reméde är standard.

Till bokningen >>

Willard InterContinental Washington

Willard InterContinental är ett av de mest populära lyxhotellen i Washington. Hotellets läge, bara några stenkast från Vita Huset, är en bidragande orsak. Att hotellet även har ett eget spa och ett fitnesscenter är en annan. Restaurangen/baren Café du Parc är en upplevelse i sig. Här serveras traditionell fransk mat i en miljö som är helt fantastisk. Personalen kan stå till tjänst med vilka önskemål du än har, men du kommer förmodligen vara helnöjd med din vistelse på Willard InterContinental från det att du kliver innanför entrédörrarna.

Till bokningen >>

The Jefferson Hotel

Thomas Jefferson var en av grundarna till USA. Han var också landets tredje president. Det är därför inte så konstigt att han har fått ett hotell i Washington uppkallat efter sig. The Jefferson Hotel är ett boutiquehotell beläget ungefär tio minuter till fots från Vita Huset. Här finns ett dygnet-runt-öppet gym och inte mindre än tre restauranger/barer. Vart och ett av de 99 hotellrummen är exklusivt designade och utrustade med allsköns lyx.

Till bokningen >>