Boka ditt hotell i London

Välkommen till Resekatalogen och sidan där du kan boka hotell i London och enkelt söka och jämföra alla hotell i London för att kunna boka billigaste hotellen som passar dig bäst.

Hotell i London

De flesta som åker till London gör det för några dagar eller en weekend. Målet med resan brukar vara att uppleva de fantastiska shoppingmöjligheterna som London erbjuder men även klassiska sevärdheter som t ex Big Ben, London Bridge och vaxmuseet Madame Tussauds.

Billiga hotell i London

London är en världsmetropol och en av världens dyraste städer när det gäller fastighetspriser, London ligger i samma klass som t ex New York och Tokyo. Trots det är det förvånansvärt lätt att hitta billiga hotell i London. Det beror på att utbudet är så stort och att det finns många hotell i lägre standarder och profilerar sig som billiga hotell. Är man ute efter att bo riktigt billigt kan man ta in på något vandrarhem i London.

Även om London endast ligger några timmar bort så behöver du säkert ta in på ett hotell under några nätter, en weekend i London är inte helt fel att spendera lite ledighet på. Åker du med kompisgänget och tänker spendera mest tid i utevimlet kanske det tom fungerar med ett vandrarhem om du vill komma undan lite billigare, då kan vi rekommendera tex Generator Hostel London där priserna startar från ett par hundralappar. Men det finns inget egentligt skäl att välja det alternativet eftersom det finns så pass många och billiga hotell i London där du sover gott i eget hotellrum. Vilka hotell kan vi rekommendera då? Ja, det beror helt på vilka delar av London du ska besöka, men om du vil ha närhet till det mesta är det lämpligt att välja ett hotell i de centrala delarna av London, vilket inte behöver kosta så mycket mer. Du kanske blir förvånad, men att bo på Hilton London Tower Bridge kan du göra från ca tusen kr natten, då bor du vid sevärdheten Tower Bridge såklart, men har även nära till tex London City Hall och det gamla krigsfartyget HMS Belfast som ligger förankrad vid Themsen.

Boka hotell i London

Att boka hotell i London är inte svårt, det svåra är att först hitta ett bra hotell i rätt område som du vill boka, kanske är det klassiska lyxhotell i London som du är ute efter att boka. Hotellet bokas online genom att du väljer datum för in- och utcheckning, antal hotellrum/bäddar och anger din personliga information. Med en enkel orderbekräftelse slussas du vidare till betalsidan där du knappar in din betalningsinformation och eventuellt kreditkort om du betalar med det.

London flyg och hotell i paket

Inte sällan när man är på jakt efter hotell i London så behöver man även boka flyg till London, om man inte redan har gjort det dvs. Väldigt populärt och billigt, i de flesta fall, är det att flyga till London med Ryanair, SAS eller Norwegian. I princip alla flygbolag erbjuder även att komplettera flygbiljetterna med hotell och hyrbil på din Londonresa, annars kan du besöka resebyråerna online och göra prisförfrågan. Med Ryanair kan du flyga från Västerås flygplats och Skavsta flygplats. Det går lågprisflyg flera gånger om dagen till London, många dag- eller veckopendlar till sin arbetsplats i London.
Lista med alla hotell i London >>